О обуци

Добродошли на курс „МS Excel“. Овај курс је креиран како би се учесници упознали са напредним опцијама програма МS Excel и савладали вештине уређивања, анализирања и презентовања података, често кључних за доношење важних одлука менаџера.

Курс пред Вама је састављен од 7 целина:

  • Рад са подацима и табелама
  • Основе калкулација и функција
  • Управљање подацима у Excel-u
  • Графикони и дијаграми
  • Коришћење пивот табела и Пивот графикона
  • Напредне функције 1
  • Напредне функције 2

Свака од ових целина се састоји од видео материјала који покривају одређене теме. Како би могли лакше пратити напредак, након што погледате видео, он ће бити означен као завршен – Уколико се ово не деси аутоматски, потребно је да освежите страницу курса тј. да је поново учитате. Саветујемо да након што погледате видео, отворите Excel и одмах примените стечено знање.

У уводној секцији можете пронаћи све ресурсе које смо користили у видеу. Препоручујемо да преузмете ове ресурсе на свој рачунар, како би их могли лакше користити приликом вежбе или израде задатака.

На крају сваке целине имате задатак за проверу знања. Више информација о задатку ћете добити кад приступите овој активности. Саветујемо да прво прођете кроз све материјале пре него што приступите изради задатка. Сви задаци на овом курсу су прилагођени целини коју сте прошли.

За сваки задатак ћете пронаћи видео у којем је приказано решавање задатка. Иако имате решење задатка при руци, саветујемо да задатак решите самостално пре него што погледате видео.

Онлине обуке су стално отворене.

По пријави и евидентирању уплате полазници на свој мејл добијају обавештење са приступним подацима.

Са добијеним корисничким подацима, обуци можете приступити наредних 10 дана у било које време и са било ког рачунара.

Почетак курса:

24.04.2024.

Котизација: 4,900.00 динара

без ПДВ

Онлајн обука

Циљ обуке

По завршетку курса учесници ће имати увид у ширину опција коју MS Excel нуди, као и вештине примене опција. Полазници ће кроз курс научити како да форматирају табеле и ћелије и како да форматирају податке.
Научиће које функције имају на располагању приликом анализе података, како да селективно прикажу одређене податке и како да графички прикажу релевантне податке.
Полазници ће научити како да користе Пивот табеле и како да користе и примене неке од најкориснијих функција које MS Excel нуди.

Марија Митровић Бошковић

0113304570 marija.boskovic@pks.rs