Прошле недеље своје стручно усавршавање започели су полазници обука „Порески саветник“ и „Стручне обуке за проценитеље вредности непокретности“ пратећи предавања у учионици и онлајн путем.

„Порески саветник“

„Остваривање права и обавеза пореског обвезника и Пореске управе у складу са процесним прописима“ била је прва тема којом су се бавили будући порески саветници, док су се наши полазници који се припремају за стицање лиценце проценитеља у уводном предавању упознали са међународним и европским стандардима за процену вредности непокретности.

У наредним месецима и једне и друге очекује много рада и нових, актуелних информација из предметних области. Полазници на обуци за проценитеље ће након теоријског дела обуке почети са детаљним учењем о методама процене и добиће своје менторе уз помоћ којих ће припремати радове за усмени део испита, док ће полазници који се усавршавају за занимање пореског саветника стицати нова знања на теме попут примене Закона о ПДВ-у, трансферним ценама, порезима на имовину и многим другим, а од овог циклуса упознаће се и са све актуелнијом форензиком пореза.

„Стручна обука за проценитеље вредности непокретности“

Радујемо се предстојећем периоду интензивног учења и стручног усавршавања!