О обуци

КОНСУЛТАНТ:

Снежана Матејић, дугогодишњи порески и финансијски саветник, радила у Пореској управи на пословима директора Филијале Панчево, у Јавном предузећу на пословима директора сектора за финансијске опште послове

ФРИЛЕНСЕРИ,

УКОЛИКО ИМАТЕ ОБАВЕЗУ ПОДНОШЕЊА ПОРЕСКЕ ПРИЈАВЕ:

  • уштедите време
  • олакшајте поступак самоопорезивања
  • обезбедите тачно подношење пореске пријаве
  • сазнајте све о правима које имате након уплаћеног пореза и доприноса

 

Драги наши фриленсери, дана 31.07.2023. истиче рок за предају пореских пријава уколико сте остварили приходе у првом и другом кварталу ове године.

У случају да због недостатка времена нисте стигли да се тиме бавите или још увек имате недоумице како да правилно попуните нову ПП ОПО-К пријаву, организовали смо услугу пореског саветовања и попуњавања и слања пореских пријава за фриленсере!

Знамо колико је важно да пореске пријаве буду попуњене тачно и на време и зато код нас можете добити поуздане информације које ће вам помоћи у разумевању нових правила самоопорезивања, као и конкретне савете како да искористите своје пореске олакшице и друга права након плаћања пореза.

ВАЖНО: Било да сте заинтересовани за услуге попуњавања пореске пријаве или пореског саветовања, молимо Вас да се пријавите кликом на поље ПРИЈАВА, а наш тим ће Вас у најкраћем могућем року контактирати.

Цена за попуњавање и подношење пореске пријаве ПП ОПО-К износи 5.000 динара+ПДВ, док се за услуге пореског саветовања цена утврђује појединачно у зависности од  информација које су Вам потребне и за које сте заинтересовани

Почетак курса:

31.07.2023.

Котизација: 5.000,00 динара

без ПДВ

услуге пореског саветовања

Коме је намењена ова обука?

Свим фриленсерима који су остварили приходе у првом и другом кварталу ове године

Циљ обуке

Јована Стаменковић

0113304570 jovana.stamenkovic@pks.rs