Након три дана целодневних предавања, данас је завршена обука „Продаја-од циљева до реализације“.

Циљ ове обуке био је да кроз презентовање основних теоријских појмова, као и савремених метода, техника и алата продаје полазници усаврше своја знања и припреме се за ефективније и ефикасније коришћење ресурса у свим сегментима продаје како би своје продајне резултате подигли на виши ниво.

Првог дана обуке говорило се о продаји као кључној активности сваке компаније и јединој која доноси додатну вредност, а затим и о начинима постављања циљева и управљања њима. Наредног дана полазници су учили о стиловима комуникације и тактикама преговарања, а током завршних предавања акценат је био на техникама затварања продаје када су полазници кроз конкретне примере могли да сазнају како би у зависности од ситуације требало да се поставе-да преговарају, буду убедљиви, избегну грешке и успешно реализују продају.

Задовољство нам је што је до сада ова обука организована више пута и што је неколико десетина професионалаца заинтересованих да своју каријеру граде у овој области похађало овај едукативни програм. Сви они су имали прилику да нова знања стекну од нашег предавача, Милана Миличића, дугогодишњег менаџера и руководиоца продаје у домаћим и страним компанијама.

Уколико и ви желите да научите како да боље разумете потребе и жеље ваших купаца и да се издвојите у веома динамичном и изазовном свету продаје-пријавите се за нови циклус који ће се одржати од 13. до 15. децембра.

Све додатне информације и линк за пријаву можете потражити овде.